Eetdagboek Versie 2.0.

Het werd weer eens tijd voor een eetdagboekje. De laatste weken heb ik geleerd om iets minder gezond te eten. Nu denk je vast en zeker, huh… “Minder gezond? ”

Ja, ik kies voor minder gezond.

Ik at namelijk te gezond, wat uiteindelijk eindigden in “vreetfestijnen”, als ik dan eens iets lekkers nam. Om dit te voorkomen, probeer ik mezelf wat vaker iets lekkers te gunnen. Niks meer verbieden, alles mag met mate! 

Zin in Nutella? Dan neem je Nutella. Ik wilde gewoon weer iets flexibeler en spontaner worden in mijn eetpatroon. (Versie 2.0.) Als je begrijpt wat ik bedoel ;). Iets met balans! Te gezond is namelijk ook niet goed….

 

Ontbijt: Yoghurt, banaan, blauwe bessen, een blokje extra pure chocolade en zelfgemaakte granola met rozijnen.

ontbijt

Tussendoor: Een minolea, dit is een soort sinaasappel.

Lunch: 2 donkere boterhammen met humus, pesto en tomaat. De andere eet ik met speculoospasta. Ik vind de zongedroogde tomaat humus, ontzettend lekker! Een echte aanrader om dit product eens te proberen! Het wordt gemaakt van kikkererwten.

lunch

Tussendoor:  Aangezien ik een middagje vrij was en de zon scheen, ging ik met mijn broertje een rondje fietsen. Onderweg pauzeerde we bij de ijssalon! Ik nam een bolletje Pistache en Hazelnoot. Pistache blijft mijn favoriet :). Wat is jouw favoriet?

ijs

Avond:  Ik at zelfgemaakte Lasange met salade van tomaat, olijven ananas en ijsbergsla. Hier dronk ik een heerlijk glaasje rode wijn bij! 🙂

lasange

Door de dag heen dronk ik koffie, thee en water!

Ik hoop dat je iets hebt, aan dit eetdagboek!

 

Plaats een reactie