Spagetthi a la mama

images-11.jpeg

Zelf zijn wij dol op de Italiaanse keuken, maar vooral op dit Easy Peasy recept van mijn moeders Spagetthi:

Benodigheden :
Spagetthi
Rundergehakt
1 groot pakje Heinz tomatensaus
1 klein bakje crème fraiche
1 bakje champignons
Eventueel 1 gesnipperd uitje
Boter of olie
Curry/ ketjap/paprika poeder/peper/zout/knoflook.

Bereiding:
Kook water met zout op het vuur.

Bak het rundergehakt tot dat het gaar is in de boter of olie, voeg ook de champignons en ui grof gesneden toe met paprika poeder, zout, peper en knoflook naar smaak. Voeg vervolgens de tomatensaus toe en een klodder curry en ketjap. Even goed roeren en voeg 1 a 2 eetlepels crème fraiche toe. Als je de saus te dik vindt, kun je er een scheutje water bijvoegen. Zet de saus op een klein vuurtje totdat de spagetthi klaar is.

Wanneer het water kookt voeg de spagetthi toe, volg het aantal minuten via de verpakking. Giet deze af en voeg bij de saus!

Lekker met een salade erbij en een schijfje ananas!

Plaats een reactie